Linkin Park
3 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Linkin Park
Linkin Park, Kaliforniyalı bir rock müzik grubudur. 1996'da Xero adıyla kurulduğundan beri 50 milyondan fazla albüm satmayı ve iki Grammy ödülü kazanmayı başarmıştır.İlk albümleri Hybrid Theory ile büyük bir başarı kaydetmişlerdir ve 2005 yılında Gold CD ile bu başarıları belgelenmiştir.[4] İkinci albümleri Meteora ile ise bu ünlerini devam ettirdiler ve Billboard 200'de ilk sırayı 2003'te aldılar. Bu başarıları onların albüm turneleri ve dernek konserlerini de başlatıyordu.
Meteora ve Hybrid Theory albümleri ile daha çok nu-metal bir tarz yakalayan grup, daha sonra, 2007 yılında çıkardıkları Minutes to Midnight ile bu türden uzaklaşmışlardır. Billboard 200 listesinde bu albümle yeniden ilk sırayı alarak piyasa sürülmesinin ilk haftasında bu listeye oturma başarısını göstermiştir.
Linkin Park kendi çıkardıkları bu albümlerin yanı sıra yaptıkları düetlerle de dikkat çekmişlerdir. Bunlardan en kayda değerleri Jay-Z ile yaptıkları düetlerdir.
ALßÜMLERİ ;
Hybrid Theory EP (1999)
Xero Sampler Tape (1997)
Hybrid Theory (2000)
Reanimation (2002)
Meteora (2003)
Collision Course (2004)
Minutes to Midnight (2007)
Geri: Linkin Park
hayatımın grubu yaa xD
_19.07 Lq_- Üye
Geri: Linkin Park
benimde 6 yıl oldu valla (: Hybrid Teory deki şarkıları ile başladım o günden bu güne ....(: Micheal Kenji Shinoda benim hayatım (: onunla doğum tarihimiz aynı 11 Şubat...Jay-z ile düeti olan Numb şarkısını hala hiç sıkılmadan dinlerim ...Aynı kandan Rock ve Rap yapıyorlar bence hiphop yada rap ile rock ı en güzel şekilde uyduran en iyi grup Linkin Park'tır. Duruşları Sahne Performansları herşeyiyle tek kelime Mükemmeller ...Geçmişin ve geleceğin efendileri onlar (:
1 sayfadaki 1 sayfası