McFLY Röportajı
1 sayfadaki 1 sayfası
McFLY Röportajı
2007 Nickelodeon Çocuk Ödülleri yarışmasında En İyi Grup ödülünü kazandınız. Sizce bu törenin en heyecan verici tarafı neydi?
Tom: Danny'nin En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü kazanamaması! Şahsen oyumu Justin'den yana kullandım !
Danny: Diğer adayları elemiş olmak!
Dougie: Emma Watson'la tanışmak...
Başka kimlerle tanışmak isterdiniz?
Tom: Ben JK Rowling'le tanışmayı isterdim. Son Harry Potter kitabını almak için saatlerce sırada bekledim ve daha o gece okuyup bitirdim.
Danny: Bugüne dek alabileceğimiz tüm diğer ödülleri kazananlarla tanışıp hepsinden intikam almak isterdim!
Siz bir ödül töreni düzenleyecek olsanız, hanginiz ne ödülünü kazanırdı?
Danny: Dougie kesin En İyi Geğiren ödülünü alırdı!
Harry: Ve Harry de En Kötü Kokan Çoraplar ödülünü kimseye kaptırmazdı!
Bize birkaç McFly sırrını açıklamanızı istesek...
Danny: Harry aslında bateri çalamıyor! Konserlerde sahnenin altına cüce bir baterist saklıyouz ve o çalarken Harry de çalar gibi yapıyor!
Tom: Dougie pek yakınd aAvustralya'ya göç edecek ve müziği bırakıp sörfçü olacak!
Harry: Tom'la Danny kapı komşusu.
Dougie: Harry kış uykusuna yatıyor!
Son olarak, çocuklar, önümüzdeki günlerde neler yapıyor olacaksınız?
Tom: Derleme albümümüz Greatest Hits'in turnesinden döndük, biraz tatil yaptık, şimdi de yeni albüm için çalışmaya koyulacağız.
Danny: Gerçekten güzel bir tatil oldu... Önce Barbados'a, yılbaşını kutlamak içinse Fransa Alpleri'ne gittik. Ben gelecek tatilin hayalini kuruyor olacağım!
Dougie: Ben de sakal bırakmaya çalışacağım...
Tom: Danny'nin En İyi Erkek Şarkıcı ödülünü kazanamaması! Şahsen oyumu Justin'den yana kullandım !
Danny: Diğer adayları elemiş olmak!
Dougie: Emma Watson'la tanışmak...
Başka kimlerle tanışmak isterdiniz?
Tom: Ben JK Rowling'le tanışmayı isterdim. Son Harry Potter kitabını almak için saatlerce sırada bekledim ve daha o gece okuyup bitirdim.
Danny: Bugüne dek alabileceğimiz tüm diğer ödülleri kazananlarla tanışıp hepsinden intikam almak isterdim!
Siz bir ödül töreni düzenleyecek olsanız, hanginiz ne ödülünü kazanırdı?
Danny: Dougie kesin En İyi Geğiren ödülünü alırdı!
Harry: Ve Harry de En Kötü Kokan Çoraplar ödülünü kimseye kaptırmazdı!
Bize birkaç McFly sırrını açıklamanızı istesek...
Danny: Harry aslında bateri çalamıyor! Konserlerde sahnenin altına cüce bir baterist saklıyouz ve o çalarken Harry de çalar gibi yapıyor!
Tom: Dougie pek yakınd aAvustralya'ya göç edecek ve müziği bırakıp sörfçü olacak!
Harry: Tom'la Danny kapı komşusu.
Dougie: Harry kış uykusuna yatıyor!
Son olarak, çocuklar, önümüzdeki günlerde neler yapıyor olacaksınız?
Tom: Derleme albümümüz Greatest Hits'in turnesinden döndük, biraz tatil yaptık, şimdi de yeni albüm için çalışmaya koyulacağız.
Danny: Gerçekten güzel bir tatil oldu... Önce Barbados'a, yılbaşını kutlamak içinse Fransa Alpleri'ne gittik. Ben gelecek tatilin hayalini kuruyor olacağım!
Dougie: Ben de sakal bırakmaya çalışacağım...
1 sayfadaki 1 sayfası