Simple Plan Turkey
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rachel Bilson Röportajı

Rachel Bilson Röportajı Empty Rachel Bilson Röportajı

Mesaj tarafından bskbskbsk Cuma Haz. 26, 2009 11:12 am

1)the last kiss filminin çekimleri nasıl geçti?
the last kiss,benim oynadığım ilk film,dolayısıyla oldukça heyecanlı geçti.çekimler montreal şehrinde yapıldı ve ekip arkadaşlarımla birlikte çok iyi vakit geçirdim.zach braff ile çalışmak çok zevkliydi.onunla aramızda birşeyler olduğu hakkında çıkan haberler tamamen asılsız.biz sadece arkadaşız.
2)sence kızlar modayı ucuz yoldan nasıl takip ederler?
ben modayı takip etmeye bayılıyorum.benim bütün hayatım ikinci el kıyafet satan taramakla geçti.genellikle çok ucuza,çok güzel şeyler bulabiliyodum.ancak bu oldukça sabır gerektiren bir konu.bazende yaratıcılığınızı kullanmalısınız.ben erkek kardeşimin elbiselerine küçük değişiklikler yaparak giyiyordum.yapabileceğiniz dolu yöntem var modayı ucuza takip etmek için.
3)senin gibi oyuncu olmak isteyen dolu genç kız var.onlara tavsiyelerin neler?
oyuncu olmak için çok paraya ihtiyacınız yok.oyuncu olmazk için biraz sabır biraz da azim yeterli.ben okulumdaki tiyatro oyunlarına katılarak başladım oyunculuğa.çok da güzel günler geçirdim okul tiyatrosunda.bence bu imkanı olanlar mutlaka bu yolu denemeliler.ayrıca her zaman kendinize inanın.aklınıza koyduğunuz şeyi mutlaka başaracaksınız;ben buna inanıyorum.
4)mischa ile aran nasıl?
mischa ile yakın arkadaş olduğumuzu söyleyemem.aynı dizide çalışıyoruz ve ikimiz de birbirimize profesyonelce yaklaşıyoruz.sakın yanlış anlaşılmasın,aramız kesinlikle kötü değil.
5)rachel,nereli olduğun hakkında birçok farklı bilgi var.gerçeği senden öğrenebilir miyiz?
ben yarı italyan,yarı asyalıyım.bu konunun biraz kafa karıştırıcı olduğunun farkındayım.
6)özel hayatın hakkında konuşmaktan hoşlanmadığını biliyoruz.sence bir ilişkide en önemli şey nedir?
bence güven,sadakat ve iletişim
bskbskbsk
bskbskbsk
Moderatör
Moderatör

http://chacecrawford.forumuae.net

- Similar topics